Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Opel Corsa
Prenova prenove
4 leta po premieri Corse E in leto dni po manjši prenovi so pri Oplu še enkrat vzeli škarje in platno uspešne malčice v svoje roke.
Artur Švarc
24. november 2010 | 8:23:28

Prenovljena Corsa ima novo masko, spremenjen sprednji odbijač, bolj globok in večji spodnji vstopnik za zrak, izklesane luči in nove meglenke. Na voljo je tudi šest novih litih platišč. Popravki Corso približujejo podobi Astre in Merive, malce pa zdaj Corsa spominja na Mazdo2. V notranjosti najdemo standardno nadgradnjo, nove materiale in tkanine, nova je navigacija.

Opel je po vzoru Fiata in še nekaterih dodal nov paket Color Line, kjer si bodo kupci med drugim lahko izmislili dve dirkaški črti na avtu, obarvana platišča in ohišja ogledal.

V paleti najdemo tudi novi dizel. Corsa EcoFlex 1.3 CDTI zmore 70 kW (95 KM), tu pa je tudi Start/Stop sistem. Zahvaljujoč temu dodatku trivratna različica z malim dizlom porabi le še 3,5 litra na 100 km, emisije pa so 94 g/km.

Prenovljena Corsa prihaja januarja 2011.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija