Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Lincoln Navigator
Še več prestiža za Navigatorja
Vse večja priljubljenost SUV-jev predvsem luksuznim znamkam nalaga vse več dela. Pri Lincolnu so zato pohiteli z novim Navigatorjem.
Marko Hanželič
12. april 2017 | 8:04:24

Ameriška prestižna znamka pod okriljem modrega ovala bo novinca predstavila na salonu v New Yorku, obljubljajo pa dramatične spremembe in še več prestiža. Omeniti velja za 100 kilogramov nižjo maso v primerjavi s predhodnikom in prenovljen šestvaljnik V-oblike, ki bo zmogel okoli 450 "konjev", povezan pa bo z desetstopenjskim samodejnim menjalnikom.

V notranjosti bodo potnikom na voljo tri sedežne vrste in obilica prtljažnega prostora z inovativnimi rešitvami za prtljago, za same potnike pa so na krovu infotainment sistem SYNC3 z zabavnim delom za drugo in tretjo sedežno vrsto, sistem zvočnikov Revel Ultima , voznik pa se lahko zanese na pomoč pri vožnji priklopnika, 360-stopinjsko kamero in storitve sistema Black Label, ki poskrbi za cenejše servisiranje in vzdrževanje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija