Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Genesis GV80
Tudi Genesis v športno-terenske vode
Pri Genesisu so za salon v New Yorku pripravili zanimiv SUV-jevski koncept, ki bržkone naznanja tudi bolj terenski pristop Hyundaijeve luksuzne divizije.
Marko Hanželič
13. april 2017 | 16:35:35

Gre pravzaprav za prvi poskus korejske premium znamke v svetu SUV-jev, ki naj bi ljubitelje znamke in tiste, ki bodo čez nekaj let iskali luksuznega športnega terenca, spomnil na alternativo izpod 38. vzporednika.

Genesisa GV80 sicer poganja vodik, gorivne celice pa naj bi po predvidevanjih korejske znamke v prihodnosti predstavljale pomemben delež pogonskih sklopov. O moči in zmogljivostih pri Genesisu niso govorili, vsekakor pa so se potrudili v notranjosti, ki ponuja kombinacijo futurističnih rešitev in klasičnih izrazov prestiža, kot sta usnje in žlahten les. Več o samem konceptu si lahko ogledate v priloženem videu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija