Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Mercedes-Benz Concept A Sedan
Prihodnost razreda A
Pri Mercedesu so v Šanghaj pripeljali večkrat napovedan koncept kompaktne limuzine.
Marko Hanželič
19. april 2017 | 7:21:01

Študija predstavlja naslednjo generacijo kompaktnih predstavnikov iz hiše Mercedes in obljublja drzne oblike modela razreda A in CLA. Razlika je vidna predvsem na nosu vozila, ki je dobil bolj izrazito masko hladilnika in še bolj zašiljene žaromete, ki so posebni tudi zaradi vijoličnega svetlobnega snopa. Spodnji del sprednjega dela je namenjen veliki reži za dovod svežega zraka, medtem ko stranska linija ostaja zvesta oblinam, ki jih poznamo že z modela CLA.

Zadek je dobil (skoraj) trikotna svetila, vse skupaj pa deluje športno-elegantno in precej boljo ostrokotno kot pri aktualnih modelih. Pričakovati gre, da bo zadevščina v zelo podobni podobi dočakala tudi serijsko proizvodnjo, kompaktne premium limuzine pa so še posebej priljubljene prav na Kitajskem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Tole izgleda tako dobro, da komaj čakam, da pride na vrsto 5-vratna izvedba. Ampak tista "Panamericana" spredaj - kot bi ugriznil v limono.
19.4.2017 7:35:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija