Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Opel Grandland X
Tretji in največji
Pri Oplu in Vauxhallu so predstavili tretjega in največjega predstavnika svoje flote križancev, ki jo sestavljata še Mokka X in Crossland X.
Marko Hanželič
19. april 2017 | 7:33:33

Oblikovno so se v Rüsselsheimu tudi tokrat držali preverjenega recepta, kar pomeni uporabo znane maske hladilnika, okroglolično zunanjost in plastične obrobe blatnikov. Grandland X v dolžino meri 4,48 metra in je s tem za 20 centimetrov daljši od Mokke X, kar obljublja še več prostora v notranjosti, potnikom pa bo na voljo tudi infozabavni sistem IntelliLink in dovolj prostora za prtljago.

Na področju varnosti Grandland X ponuja samodejno zaviranje v primeru možnosti trka, pomoč pri parkiranju, sistem za opozarjanje voznika v primeru utrujenosti in samoprilagodljiv tempomat. 

Za zdaj ni znano, kateri pogonski sklopi bodo na voljo pri Grandlandu X; vemo pa, da bo na krovu sistem Grip Control s petimi različnimi možnostmi. Premiera novinca bo na salonu v Frankfurtu.

Avto bo kupcem na voljo v začetku prihodnjega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Ni slabo za Franc...,ups,Nemca.
19.4.2017 16:37:20
klemens
Original je lepši.
19.4.2017 18:07:30

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija