Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: MG E-motion
Britanska čustva na kitajski način
Po številnih teaserjih in pobeglih fotografijah so pri podjetju SAIC Motor le pokazali svojega novega konceptnega aduta, ki nastopa pod blagovno znamko MG.
Marko Hanželič
19. april 2017 | 8:11:46

Tradicionalna britanska znamka je že malce utonila v pozabo, a električna študija jo utegne ponovno vrniti v življenje, saj pri SAIC-u napovedujejo tudi serijsko proizvodnjo. Kakorkoli že, bolj kot sam pogonski sklop je v tem primeru zanimivo samo oblikovanje, saj E-motion napoveduje oblikovno filozofijo znamke v prihodnosti. To očitno pomeni tudi uporabo velike mrežaste maske hladilnika in zanimive zasnove žarometov. Za zdaj ni jasno, ali bodo koncept poslali tudi v serijsko proizvodnjo, vsekakor pa velja poudariti, da tudi kitajski oblikovalci napredujejo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Zadek mi je fenomenalen.
19.4.2017 15:13:02
jjs
Malo Mustanga, malo Jaguarja, malo Astona - a vse skupaj v zelo dopadljivi celoti. Prima bi bilo, če bi s temle (in podobnimi izdelki) spet lahko zagnali Longbridge.
19.4.2017 22:08:37
5var0g
Sprednji del je minimalno drugačen kot pri Mazdi. Ko gledaš slike v manjšem formatu misliš da gre za novo 6-ko...
20.4.2017 9:35:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija