Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Renault Captur
Captur odslej tudi kot Initiale Paris
Po dobrih treh letih na trgu so pri Renaultu pripravili prenovo svojega priljubljenega kompaktnega križanca.
Marko Hanželič
12. maj 2017 | 7:16:18

Prenova je prinesla pričakovano poenotenje z večjimi sotrpini, kar med drugim pomeni tudi uporabo LED-svetil, novo masko hladilnika, izraziteše odbijače in neobhodne LED-dnevne lučke v obliki črke C.

Nov je tudi trojček barv zunanjosti (Atacama Orange, Ocean Blue in Amethyste Black), pri čemer je slednja rezervirana za različico Initiale Paris. Platine Grey siva je nova barvna možnost za strešni del, vse skupaj pa je kupcem na voljo kar trideset različnih barvnih kombinacij, ki jih lahko začinijo še s sončno streho.

Francozi so izboljšali tudi kakovost materialov v notranjosti, posodobili infozabavni sistem R-Link Evolution in dodali že omenjeno različico Initiale Paris, ki se od manj »naloadanih« različic loči po posebni maski hladilnika, kaskadnih smernikih, posebnih 17-palčnih litih platiščih in napa usnju v notranjosti.

Pod pokrovom motorja je mogoče najti enega od štirih pogonskih agregatov. Na dizelski strani sta to dCi 90 in dCi 110, oba opremljena s sistemom Start&Stop, bencinski del motorne palete pa predstavljata TCe 90 in TCe 120, v kombinaciji z ročnim ali dvosklopčnim samodejnim menjalnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija