Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: BMW M240i M Performance Edition
Dvojni M
Po prenovi serije 2 so v Münchnu priskrbeli še nekaj popra, ki so ga posuli po omejeni seriji modela M240i M Performance Edition.
Marko Hanželič
16. maj 2017 | 10:58:27

Spremembe v primerjavi s predhodnikom niso vnebovpijoče, je pa M240i M Performance Edition bil deležen nekaterih spremembic, ki ga ločijo od preostale črede. Trilitrski vrstni šestvaljnik s 340 konji je na voljo s šeststopenjskim ročnim ali osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, za doplačilo je na voljo tudi štirikolesni pogon xDrive, v vsakem primeru pa se stotico da doseči že po štirih sekundah. 

Zunanjost je na voljo v ekskluzivni Alpine beli barvi in v kombinaciji s črnino na maski hladilnika, vzvratnih ogledalih in stranskih pragovih, pri BMW-ju pa so priskrbeli še difuzor in zaključke izpušne cevi iz karbonskih vlaken. Posebneža so v Münchnu postavili na 19-palčna kolesa, na voljo pa bo vsega 750 primerkov posebne serije. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Odkar je Giulia predstavila quadrifoglio so vsi Bmw- ji dobili nešteto M izpeljank...
17.5.2017 8:08:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija