Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Renault Trafic SpaceClass
Potovanje v stilu
Pri Renaultu so predstavili Trafica SpaceClass, prestižno različico za prevoz potnikov, ki omogoča več kot le udoben prevoz devetih potnikov.
Marko Hanželič
17. maj 2017 | 9:27:10

Renaultovci so velik poudarek namenili funkcionalni notranjosti in udobju potnikov med vožnjo, zato SpaceClass omogoča obračanje sedežev, za občutek domačnosti pa je na sredini lahko postavljena tudi klubska mizica. Za delo na kolesih poskrbi več 220V vtičnic in USB-vtičev, tako da je poskrbljeno tako za računalnike kot tudi mobilne telefone.

V nekaj podrobnostih se SpaceClass tudi na zunaj loči od svoje bolj plebejske žlahte, saj ima kromirano masko hladilnika, lakirana odbijača, postavljen pa je na 17-palčna lita platišča.

Trafic SpaceClass cilja na poklicne kupce, ki jim je pomembno udobje za vse potnike ne glede na dolžino poti. Trafic SpaceClass je primeren predvsem za podjetja, taksi službe in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj, vsekakor pa je primeren tudi za večje družine, ki rabijo velik in prilagodljiv prostor za potnike.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija