Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: VW Up GTi
Najmanjši GTi do 197 km/h
Volkswagnovci so oznako GTi nadeli tudi malemu mestnemu malčku, ki se bo prvič predstavil prihodnji teden pri naših severnih sosedih.
Peter Pirkovič Volkswagen
19. maj 2017 | 10:54:59

Volkswagnovci bodo srečanje GTi-jev ob Vrbskem jezeru izkoristili za prvo javno premiero Upa GTi. Temu so namenili litrski 85-kilovatni TSI bencinski trivaljnik, ki bo sposoben 997 kilogramov težkega malčka pognati skoraj do 200 km/h. Šprint do 100 km/h bo trajal spodobnih 8,8 sekunde. Temu primerno so mu Volkswagnovi razvojniki dodali še nekaj športnega pridiha za prijetnejši zunanji in notranji videz. Nataknili so mu 17-palčna platišča, karoserijo k tlom približali za 15 mm, zamenjali sprednji odbijač in notranjost obogatili s kopico zanimivih in uporabnih dodatkov, kupci pa bodo lahko izbirali med petimi barvami zunanjosti.

Torej, če ga želite v živo videti, bo prihodnji teden prava destinacija predstava Woerthersee GTI Treffen (od 24. do 27.maja). Prvi kupci se bodo z njim zapeljali šele konec leta oziroma v začetku prihodnega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija