Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Fiat 500L
Več prestiža za 500L
Še vedno ostaja polarizirajoč in igriv, a skoraj pol delov je povsem novih.
Marko Hanželič
22. maj 2017 | 17:38:41

Dve leti nazaj so pri Fiatu že posodobili 500-ico, zdaj pa je na vrsti tudi večji in bolj praktičen predstavnik družine petsto. Pri Fiatu trdijo, da so zamenjali kar 40 odstotkov delov, spremenili pa so tudi samo zunanjost, ki je dobila LED-dnevna svetila, novo masko hladilnika in nekaj stilističnih detajlov, ki Fiata 500L prikazujejo v bolj prestižni luči. 

Dodali so tudi nekaj barvnih kombinacij, kar pomeni, da se je skupno število le-teh povzpelo na 37, kupci pa lahko izbirajo še med tremi barvami strehe in dodatki v desetih barvah. V notranjosti je nov volanski obroč, boljši so materiali in izbira njih, za nameček pa je prestavna ročica nameščena višje kot doslej. 

Sistem Uconnect se razume tako z Androidom kot tudi z Apple CarPlay funkcijo, pod motornim pokrovom pa je mogoče izbirati med 1,4-litrskim bencinskim motorjem, 0,9-litrskim TwinAirom in Tjetom prostornine 1,4 litra, največjo močjo 88 kW (120 KM) in možnostjo souporabe utekočinjenega zemeljskega plina. Dizelski opciji sta 1,3-litrski MultiJet največje moči 70 kW (95 KM) in 1,6-litrski Multijet z 88 kW (120 KM).

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija