Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: DS7 Crossback E-Tense
Tristo konjev in šestdeset električnih kilometrov
Citroenova luksuzna podružnica DS je razkrila vse pomembno o hibridni različici modela DS7 Crossback, ki so ji dodali oznako E-Tense.
Marko Hanželič
15. junij 2017 | 16:19:21

Hibridna različica modela DS7 Crossback bo omogočala 60 kilometrov električne avtonomije, pri čemer naj bi avtomobil omogočal povsem primerljive vozne lastnosti kot pri pogonu na motor z notranjim zgorevanjem, ki je v tem primeru 1,6-litrski bencinski THP-agregat največje moči 147 kW (200 KM). Električni del hibridnega trojčka sta dva elektromotorja, vsak na svoji osi, skupaj pa veljata 88 kilovatov. Energijo sicer črpata iz akumulatorja zmogljivosti 13 kWh. 

Ob samem razkritju sposobnosti in zmogljivosti modela DS7 Crossback E-Tense so pri DS-u razkrili tudi strategijo elektrifikacije svoje prodajne palete. Vsako leto nameravajo predstaviti nov DS-ov model, vsak zmed novincev pa bo na voljo tudi v elektrificirani različici. Podjetje sicer načrtuje, da bo leta 2025 več kot tretjina prodanih DS-ov električnih ali hibridov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Hm... Notranjost zelo OK.
15.6.2017 19:08:04

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija