Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Ni za nas: Peugeot Pick Up
Pomagač za Črno celino
Po Hoggarju so pri Peugeotu ponovno aktivni na področju pick-upov, a tokrat s proizvodnjo v kraljestvu sredine, kjer so predstavili model, preprosto poimenovan Pick Up.
Marko Hanželič
21. junij 2017 | 21:04:27

Peugeot je na trgih nekdanjih francoskih kolonij v Afriki in tudi širše še vedno sinonim za vzdržljivost in robustnost, ki si jo je tam pridobil z legendarnimi modeli 403, 404 in 504. Novi Peugeotov Pick Up za Afriko je pravzaprav Zhengzhou Nissan Auto Rich New, ki so mu spremenili identifikacijo, spremenili svetila in ga rahlo posodobili. 

Na 5,08 metra dolžine je mogoče peljati 815 kilogramov tovora, za pogon pa skrbi 2,5-litrski turbodizel največje moči 85 kW (115 KM) in z 280 Nm največjega navora, vse skupaj pa se na sprednji par koles ali (za doplačilo) na vse štiri prenaša prek petstopenjskega ročnega menjalnika (za doplačilo z možnostjo reduktorja).

Fotografij notranjosti pri Peugeotu še niso pokazali, trdijo pa, da je prostora v njej v izobilju. V serijsko opremo sicer sodijo tudi ročna klimatska naprava, električna stekla, radio s predvajalnikom CD-jev, USB-vmesnik, električno nastavljiva vzvratna ogledala, dve varnostni blazini, ABS in tipala za pomoč pri vzvratni vožnji. 

Peugeot Pick Up bo svojo prodajno pot na afriški celini pričel letos septembra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija