Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Seat Arona
Najmanjši terenski Seat
Po Ateci zdaj Španci predstavljajo še nekoliko manjšo Arono, ki se bo pomerila s tekmeci v razredu, kjer je Nissan Juke in drugi. Mala Španka med kupce prihaja pozno jeseni.
Peter Pirkovič Seat
26. junij 2017 | 20:18:45

Tako kot Ibiza je tudi Arona nastajala na znani MQB A0 platformi, oblika je skladna s Seatovo usmeritvijo, z dolžino 4,13 metra pa je pa slabih 8 centimetrov daljša in za 99 mm višja od najnovejše generacije Ibize. Omejene dimenzije obljubljajo še več prostora v notranjosti in 400 litrov osnove v prtljažniku. Motorna paleta vsebuje tri bencinske motorje (1.0 TSI s 70 in 85 kilovati ter 1.5 TSI s 110 kilovati), dva dizelska (1.6 TDI s 70 in 85 kW), od sredine leta 2018 pa bo kupcem na voljo tudi 1.0 TSI na stisnjen zemeljski plin. Štirikolesnega pogona ne bo v ponudbi.

Tako kot Ibiza bo tudi Arona, odvisno od paketa opreme in želja kupcev, opremljena z napredno multimedijo, ki vsebuje Apple Car Play, Android Auto in Mirror Link aplikacije, na voljo bo izbira 300-vatnega ozvočenja Beats, možnost izbire profila vožnje in kup druge znane opreme. Več o njej bomo pisali jeseni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
1-2-3
Od strani in zadaj mi zgleda zelo dobro, prednjemu koncu pa nekaj manka, malo več dinamike ali agresivnosti glede na ostale dele avtomobila. Pa aja, a niso uspeli vsaj za predstavitvene fotografije izbrati eno malo svetlejšo in bolšo notranjost, kot pa to črnino.
27.6.2017 0:11:14

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija