Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Ford Tourneo Custom
Svež obraz in dodatna varnost
Kombi, ki omogoča prevoz tudi do 9 potnikov, je dobil nekaj svežih oblikovnih linij in kopico novih asistenčnih sistemov za večjo varnost na cesti.
Peter Pirkovič
6. julij 2017 | 15:21:33

Opazno nov je sprednji del, kjer so mu oblikovalci namenili nov odbijač, masko, žaromete in LED dnevne luči, medtem ko žarometi v osnovi ostajajo s halogensko, oziroma za doplačilo, s ksenonsko tehniko. Potniška kabina nosi deloma nov obraz armaturne plošče, ki je soroden s tisto iz Fieste, ne manjka multimedija Sync3, nekaj novih odlagalnih prostorčkov in novi kakovostnejši materiali. Za pogon bodo tudi v prihodnje skrbeli trije dizelski motorji z 78, 97 in 127 kilovati moči, ki bodo povezani z 6-stopenjskim ročnim ali samodejnim dvosklopčnim menjalnikom. Izboljšala se je slika aktivne varnosti, saj ima Tourneo Custom v novi podobi med drugi na voljo sistem za opozorilo vozila v mrtvem kotu, sistem za samodejno zaviranje v sili s prepoznavo pešcev, opozorilo za nenamerno menjavo voznega pasu in aktivni tempomat. Kombi bo kupcem voljo še pred jesenjo, z dvema novima paketoma - Titanium X in Sport.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija