Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Honda Jazz
Prenovljena glasbenica
Na Stari celini bo prenovljeni Jazz na voljo od novembra dalje.
Marko Hanželič
14. avgust 2017 | 13:34:15

Prenovljeni model, ki ga bodo uradno predstavili na salonu v Frankfurtu, bo na voljo tudi z novim 1,5-litrskim i-VTEC pogonskim agregatom največje moči 96 kW (130 KM) in uradno povprečno porabo 5,4 litra na sto prevoženih kilometrov, pri čemer se v zrak izpusti za 124 gramov ogljikovega dioksida na prevopženi kilometer. Ob ročnem menjalniku bo mogoče izbrati tudi brezstopenjskega samodejnega, ki so ga pri Hondi v primerjavi s predhodno generacijo še dodatno izboljšali.

Nov pogonski agregat ne zamenjuje 1,3-litrskega i-VTEC agregata s 75 kW (102 KM), ki ostaja v ponudbi, veliko novega pa je predvsem na področju izražanja osebnosti avtomobila, saj je mogoče izbirati med številnimi dodatki, ki dopolnjujejo nekoliko spremenjeno masko hladilnika, bolj zajetne odbijače in nove komplete koles. 

Med varnostmimi sistemi velja omeniti City-Brake Active sistem zaviranja v mestnem prometu, samodejni preklop med zasenčenimi in dolgimi lučmi, sistem Lane Departure Warning in kamero za pomoč pri parkiranju in vzvratni vožnji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija