Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Predpremiera: BMW M5
Divji Bavarec
Dan pred uradno premiero so na spletu vzniknile fotografije nove generacije BMW-ja M5.
Marko Hanželič
21. avgust 2017 | 8:20:46

Kot je bilo pričakovati, nov M5 ne prinaša oblikovne revolucije, navsezadnje so Bavarci nežno zamaskiranega prototipa pokazali že pred nekaj meseci, vsekakor pa najmočnejši predstavnik serije 5 vseeno odstopa od svojih manj potentnih kolegov.

Zajetnejši odbijač z velikimi režami za dovod zraka, črne ledvičke, ekskluziven paket koles, difuzor, spojler na vratih prtljažnika in štiricevni zaključek izpušne cevi so detajli, ki jih je mogoče najprej opaziti. 

Uradnih številk pri BMW-ju še niso razkrili, a pričakovati gre, da bo 4,4-litrski V8 zmogel okoli 600 konjev in 700 Nm največjega navora, pogonski agregat pa je povezan z osemstopenjskim M Steptronic samodejnim menjalnikom, le-ta pa moč in navor razporeja med vsa štiri kolesa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kamiKaZaA
Prešnji model zadnji pogon, 560 konjev in 4,3s do 100km/h. Ta model 600 konjev, 4wd s preklopom na 2wd in 3,4s do 100 km/h . Brutalni pospeški in napredek napram predhodniku. 4 kolesni pogon je tukaj res naredil svoje.
21.8.2017 20:52:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija