Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Mercedes S Coupe in Cabriolet
S svežim obrazom prvič v Frankfurt
Robert Lešnik in ekipa oblikovalcev, ki skrbijo za zunanjo podobo Mercedesov, so dvema prestižnima pozerjema dodali nekaj novega oblikovnega pridiha, medtem ko so inženirji poskrbeli za nadgradnjo tehnike.
Peter Pirkovič
5. september 2017 | 9:28:52

Tako kot pri limuzinskemu bratu z oznako S, ki ga te dni predstavljajo slovenskim kupcem, sta bila tudi kupe in kabriolet deležna svežih linij sprednjega in zadnjega dela, ki pa konkretnejših sprememb niso prinesle. Spremembe so se pri obeh zgodile na odbijačih, žarometih, zadnje luči imajo vgrajeno OLED tehnologijo, nova je oblika platišč in zaključkov izpušnih cevi, medtem ko notranjost krasijo novi materiali, 12,3-palčni osrednji zaslon, nov volan in kup drugih dodatkov. Za razliko od kupeja ima kabriolet vgrajena še dva sistema (Aircap in Airscarf) za prijetnejšo vožnjo z vetrom v laseh tudi ob nekoliko nižjih temperaturah.

Pri izbiri motorjev je ponudba znana in dovolj raznolika. Pri kabrioletu so na voljo zgolj dva V8 (S560 4.0 V8 s 344 KW in S63 AMG 4.0 V8 s 450 KW) in en V12 motor (S65 AMG 6.0 V12 463 kW), medtem ko ima kupe, poleg omenjenih, na voljo še različico S450 4Matic, ki ga poganja trilitrski V6 motor s 367 konji.

Oba bosta kupcem na voljo najverjetneje proti koncu letošnjega leta, a cene zanj v tem trenutku še ne razkrivajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija