Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Honda CR-V Hybrid
Honda se je odpovedala dizlu
Tudi Japonci so se odločili, da bodo sledili novim izzivom naproti, zato zdaj v Frankfurt pripeljejo študijo novega CR-V, ki so ga, v bolj ali manj isti obliki, predstavili že na kitajski avtomobilski predstavi, medtem ko prihod med kupce v Evropi napovedujejo za začetek leta 2018.
Peter Pirkovič
6. september 2017 | 9:57:36

S svežo zunanjo in notranjo obliko, je 4,58 metra dolg CR-V zgrajen na platformi novega Civica in se zdaj predstavlja tudi kot hibrid, ki ga v osnovi poganja dvolitrski bencinski stroj in elektromotor, s skupno sistemsko močjo 212 konjskih moči. Obenem so Japonci potrdili, da za evropski trg CR-V ne bo več na voljo z dizelskim motorjem, bodo pa zato v ponudbo uvrstili 1,5-litrski turbo motor, ki ga ima novi Civic. Tako kot ostale novejše Honde, je CR-V deležen LED dnevnih luči, 18-palčnih platišč, pametnega ključa, napredne multimedije z Apple CarPlay in Android, kamere na zadku in pomembnejših aktivnih varnostnih sistemov, kjer velja izpostaviti samodejno zaviranje v sili s prepoznavo pešcev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Prejšnji mesec sem jih gledal v USA, kjer jih je že res veliko, pa ni avto nič oblikovno posebnega.
6.9.2017 14:07:30

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija