Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Ford Mustang
Prenovljeni Mustang tudi za evropske kupce
Ameriškega mišičnjaka v osveženi podobi smo občudovali že v začetku letošnjega leta, a kot je v navadi, z malce zamude, tudi ta Ford v kratkem obišče evropske ceste.
Peter Pirkovič Ford
11. september 2017 | 15:19:30

Ponovno predstavljen na jutrišnji prvi novinarski dan, Mustang prinaša tri nove barve zunanjosti, prevetreno ponudbo platišč, v notranjosti nekaj več kakovostne in mehke plastike, 12-palčni osrednji zaslon z multimedijo Sync3 ter končno tudi LED žaromete. Motorizacija ostaja enaka, le da so inženirji orjaka 5.0 V8 navili na 450 konjev, 2,3-litrski Ecoboost pa omejili na 290 konjev (bojda zaradi emisijskih standardov). Največja novost bo brez dvoma nov 10-stopenjski samodejni menjalnik, ki bo na voljo za obe enoti, medtem ko so na šeststopenjskem ročnem menjalniku opravili nekaj nujnih popravkov. Vozniki bodo z zanimanjem soočeni s tremi novimi profili vožnje: Drag Strip (za pospeševanja), My Mode (individualne nastavitve) in Good Neighbor (manj hrupen in emisijsko prijazen motor). Za potrebe varnosti so dodatno vgradili še sistem za samodejno zaviranje v sili s prepoznavo pešcev, aktivni tempomat, opozorilo za nalet in opozorilo za nenamerno menjavo voznega pasu.

Kdaj natančno avto pripelje v Slovenijo še ni natančno znano, a zagotovo ne pred koncem leta, prav tako pa niso znane niti cene.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Ta ima zdaj 3 zvezdice EuroNCAP namesto 2?
11.9.2017 18:08:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija