Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: VW I.D. Crozz II
Električni križanec po Wolfsburško
Tudi pri Volkswagnu počasi a vztrajno gledajo v smeri elektrike. Najnovešji koncept je kompaktni križanec.
Artur Švarc
11. september 2017 | 19:38:37

Koncept smo aprila že videli v zelo podobni obliki, zdaj pa druga različica za začetek prinaša dvobarvno shemop karoserije – tu sta hibiskus rdeča, streha pa je srebrna. Spremenjene luči zdaj delujejo bolj čisto, saj ni več LED trakov. Tu so tudi zadnja vrata, ki so drsna, medtem ko so sprednja obiučajna. Avto nima B stebrička, zato je vstopanje v kabino zares prostorno, vrata pa se odpirajo samodejno tudi na glasovni ukaz.

VW si je koncept zamislil s parom elektromotorjev, za vsako os eden. Skupna moč je 225 kW (306 KM). Štirikolesni pogon prinaša kočno hitrost 180 km/h, doseg pa je ocenjen na 500 kilometrov z enim polnjenjem.

Koncept je tudi zelo vodljiv zahvaljujoč elektronsko uravnavanemu blaženju in novemu zadnjemu vzpetje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Kaj to kažejo, če pa vsi vemo, da brez lastne GIGAFACTORY fabrike baterijskih celic (po vzoru Tesle) iz tega fajnega koncepta ne bo nič! Je pa res, da je VW kot edini poleg Tesle svoj Gigafactory po tihem že napovedal...bomo videli....
11.9.2017 20:46:12

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija