Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Toyota Tj Cruiser
Preprosto škatlast
Pri Toyoti so predstavili koncept, ki bolj kot z oblinami navdušuje z izrabo prostora potniške kabine.
Marko Hanželič
6. oktober 2017 | 16:17:46

Japonci so prepričani, da je Tj Cruiser idealen avto za tiste, ki bi želeli združiti prijetno s koristnim, delo, zabavo in družinske dolžnosti. Tj je namreč kratica za toolbox (škatla z orodjem) in joy (veselje), Cruiser pa je tako ali tako že desetletja del Toyotinega poimenovanja avtomobilov.

Škatlasti konceptnež premore posebno prevleko na pokrovu motorja, strehi in blatnikih, le-ta ga varuje pred odrgninami in praskami, postavljen pa je na 20-palčna kolesa z offroaderskimi gumami, štirikolesnim pogonom in sistemom zlaganja sedežev, ki omogoča maksimalno funkcionalnost.

Tj Cruiser, ki temelji na novi generaciji Toyotine globalne arhitekture za avtomobile, je sposoben prevoza koles, surfov in druge športne opreme, pod motornim pokrovom pa drdra hibridiziran dvolitrski štirivaljnik. Zadevščino bodo pri Toyoti predstavili na domačem salonu v Tokiu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Meni je mega.
9.10.2017 9:58:59

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija