Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Partisan One
Partizani!
Najbolj znani prevoznik vojako, Humvee, je odstopil mesto še bolj izpopolnjenemu JLTV, a na drugi strani v Rusiji reči poenostavljajo.
Artur Švarc
11. oktober 2017 | 9:01:26

Dr. Jurij Postnikov je mnenja, da njegov concept Partisan One pomeni rešitev za masovno proizvodnjo najbolj enostavnega vozila za najbolj nemogoče podlage.

Avto je videti kot bi ga naredili iz Lego kock in z dvema prostoroma povsem oglatih oblik, na avtomobilu ni niti ene krivulje. Ogrodje iz jeklenih profilov je pripravljeno na oklepne plošče.

Kaj pomeni taka škatlasta zasnova? Izredno enostavno izdelavo. Postnikov predvideva več različic karoserije, od petvratne podaljšane do mini oklepnika 8x8. V standardni kontejner gre pet razstavljenih primerkov, kar olajša tudi transport. Ne samo to, Postnikov predvideva življenjsko dobo kar 50 let, na nepotrošne dele pa si upa dati 100 let garancije.

Velesile takih poskusov seveda ne bodo opazile, koncept pa bi znal biti primeren za kako banana republiko.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija