Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Porsche 718 Boxster in Cayman GTS
Več moči, več opreme in ročni menjalnik serijsko
Sredi decembra bodo pri Porscheju sprostili naročila za novi različici Caymana in Boxsterja, katere cena se v Nemčiji začne pri 76 tisočakih.
Peter Pirkovič Porsche
18. oktober 2017 | 10:20:49

GTS obema prinaša dodatnih 15 konjev moči, kar pomeni, da imata Boxster in Cayman pod pokrovom 365 konjev oziroma 35 več od predhodnika. Z nekaj nadgradnjami računalnika so dosegli tudi nekoliko višji navor (430 Nm), medtem ko bo za prenos moči v osnovi skrbel šeststopenjski ročni menjalnik, na seznamu za doplačilo pa bo tudi sedemstopenjski PDK z dvojno sklopko. V tej verziji brata od 0 do 100 km/h odšprintata v 4,1 sekunde, njuna končna hitrost pa se giblje okrog 290 km/h. Serijsko bosta avtomobila opremljena tudi z aktivnim vzmetenjem in Porsche Torque Vectoring. 

Z opremo GTS je dobil tudi nekaj oblikovnih popravkov na zunanjosti v obliki rahlo spremenjene maske, potemnjeni so žarometi, nataknjena ima 20-palčna platišča, medtem ko bo potniška kabina alkantare na sedežih, vratih in na volanu, prav tako pa ne bo manjkalo številnih logotipov GTS. 

Kot že zapisano, naročila sprostijo sredi decembra, prvi primerki bodo pri kupcih v marcu prihodnje leto, cena zanje pa znaša 76.137€ oziroma 78.160€.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija