Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Citroen C4 Cactus
Kaktus je dozorel
Citroen je prenovil malega robustneža C4, poslovili pa so se tudi Airbumps.
Artur Švarc
26. oktober 2017 | 20:06:31

Posebna zaščita na vratih se je poslovila in nanjo spominjajo le še trije drobni primerki na dnu vrat. Drugačne oblike so zadnje luči, večje so tudi sprednje, drugače sestavljena pa sta tudi oba odbijača. Najbolj bistvena novost je vrnitev hidravlične podpore vzmetenju – C4 Cactus bo prvi evropski Citroen z novim Progressive Hydraulic Cushion (PHC).

Citroen bo prenovljenega Cactusa ponudil s kar 31 različnimi barvnimi kombinacijami zunanjosti in petimi litimi platišči.

Napredovala je tudi asistenca – samodejno zaviranje, prepoznavanje prometnih znakov in opozarjanje na utrujenost.

V paleti je tudi nov motor, 1,2-litrski PureTech s 130 konjiči, ki bo na voljo tudi z 82 in 110 KM, za ljubitelje dizla pa je na voljo primerek s 100 KM.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Prvotni airbumps so bili čisto v redu, način, kako pa so bili prilepljeni na Cactusa, pa malo manj. Ampak po njih se je ločil od drugih predstavnikov svojega razreda ne da bi se moral uklanjati modi SUV. Namesto, da bi jih nekoliko lepše aplicirali, so jih sedaj zreducirali na okrasek spodaj, ki ne varuje ničesar več. Iz Cactusa je zdaj nastalo nekaj precej brezbarvnega.
26.10.2017 21:59:12
spartan
Nima vec Airbumpov, a se je Francozom skisalo....? Formule za uspeh ne menjas. No, bomo videli prodajne stevilke, ce sem se kaj zmotil.
27.10.2017 0:06:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija