Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Citroen E-Mehari
Puščavska legenda se izboljšuje
Citroen je predstavil nadgrajeno verzijo električnega Meharija, ki ima zdaj novo notranjost in trdo streho.
Artur Švarc
9. januar 2018 | 9:48:48

Novi E-Mehari ima zdaj nov električni motor z 20 % več navora, novo armaturko, nove sedeže, več serijske opreme, možnost trde strehe, boljša pa je tudi zvočna in akustična izolacija.

Elektromotor zdaj zmore 166 Nm navora do 3700 vrtljajev in 140 Nm od tam naprej, Litij-polimerna baterija pa omogoča doseg 195 kilometrov. Citroen je sporočil, da se avto na običajni hišni vtičnici napolni v 16,5 urah.

Notranjost vključuje nove sprednje sedeže, ki so zdaj nastavljivi po višini, nova so odlagalna mesta, armaturka pa je prenesena iz C3 in C4 Cactusa. Plastična zunanjost in odmik od tal ostajata, pa tudi možnost, da avto tudi znotraj perete s cevjo, saj so sedeži odeti v vodoodporno tkanino, tla pa so obdana z gumo. Cena se začne pri 19.500 evrih za običajno različico, za hard-top pa dodajte še 1200 evrov, v Franciji seveda.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija