Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Predpremiera: Opel Combo Life
Tretji brat
Eden od trojice novih kombijev iz koncernqa PSA je tudi Opel Combo Life.
Artur Švarc
19. februar 2018 | 8:31:34

Novi Combo je tako kot Berlingo in Partner postavljen na platformo EMP2, vse tri modele pa bodo izdelovali v tovarnah v Vigu v Španiji in Mangualdeju na Portugalskem.

V dolžino osnovni Combo meri 4,4 metra, odvisno od konfiguracije pa ima avto na voljo med 597 in 2126 litri prtljažnika. Podaljšani Combo je dolg 4,75 metra, prtljažnik pa meri od 850 do 2693 litrov.

Combo Life prinaša veliko tehnološko naprednih varnostnih funkcij in funkcij za večje udobje ter postavlja znatno višja merila v svojem segmentu. Med temi inovativnimi, tehnološko naprednimi in z varnostjo povezanimi rešitvami so tudi projekcijski zaslon, opozorilo na nevarnost naleta z zaznavanjem pešcev in samodejnim zaviranjem v sili, kamera Opel Eye, aktivni tempomat, opozorilo ob voznikovi utrujenosti, medtem ko lažje parkiranje omogočata sistema za pomoč pri bočnem parkiranju za zaščito stranic in parkirni pomočnik, vožnjo izven asfaltnih površin oziroma po snegu pa bo za doplačilo nadgrajeval sistem nadzora oprijema IntelliGrip, ki ga je uvedel Grandland X. Ta z elektronskim prednjim diferencialom prilagaja porazdelitev navora med prednjima kolesoma, po potrebi omogoči zdrs kolesa.

Motorizacija je enaka kot pri Berlingu – 1,2-litrski bencinski motor s 110 ali 130 KM in 1,5-litrski dizel s 130 KM, prvič pa bo na voljo tudi 8-stopenjski samodejni menjalnik. Avto v prodajne salone prihaja predvidoma konec poletja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija