Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: BMW M8 GranCoupe
Veličastni bavarski športnik
Padajo še zadnje tančice – v Ženevi je bil razkrit tudi štirivratni kupe serije 8 v najmočnejši različici.
Artur Švarc
6. marec 2018 | 15:13:01

Koncept je štirivratni kupe, ki se s streho skoraj neopazno zaključi v pokrov prtljažnika, poudarjen obraz z ledvičkama in velikimi vstopniki za zrak pa razkriva beštijo pod motornim pokrovom. Ledvički sta odeti v zlato barvo in namigujeta na ekskluzivnost, zadek pa krasijo štiri mogočne v zlato odete izpušne cevi, vdelane v difuzor.

Podpredsednik BMW-jevega M oblikovalskega oddelka, Domagoj Dukec, je povedal, da je avto namenjen ljudem, ki iščejo nekaj posebnega in ki radi pogledajo iz povprečja. BMW tehničnih podrobnosti ni razkril, pa so povedali, da avto prihaja že konec tega leta, najprej kot dvovratni kupe in potem še štirivratni GranCoupe v začetku prihodnjega leta. Družini se bo kmalu pridružil tudi kabriolet.

»BMW 8 bo postal nova admiralska znamka BMW-ja in bo združeval neprecenljivo športnost in eleganco,« je povedal Adrian  van Hooydonk, podpredsednik BMW-jevega oblikovanja. »BMW Concept M8 GranCoupe je pogled v prihodnost do najbolj eksotične in prestižne različice nove serije 8.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija