Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Jaguar F-Pace
Izboljšave in več serijske opreme za Jaguarjevega prvaka
Angleži so pripravili paket osvežitve za terenskega F-Pace, ki bo pod oznako modelskega leta 2019 na voljo sredi poletja.
Peter Pirkovič Jaguar
4. maj 2018 | 11:14:30

Največja novost je serijska vgradnja radarskega tempomata, ki omogoča samostojno vožnjo pri hitrosti od 0 do 180 km/h, kar pomeni, da vozniku med vožnjo v koloni ni potrebno skrbeti za primerno varnostno razdaljo, obenem pa ta, s pomočjo sistema ohranjanja na voznem pasu, omogoča napol samostojno vožnjo. Radarski tempomat je opremljen tudi sistemom za samodejno zaviranje v sili, ki deluje v območju hitrosti od 10 do 160 km/h. Omeniti velja še to, da bo F-Pace bo dodatno serijsko opremljen še s kamero na zadku, parkirnimi senzorji ter z opozorilnikom za voznikovo utrujenost. 

Notranjost F-Pace bo po novem brez doplačila obogatena z 10-palčnim zaslonom na dotik, medtem ko bo uravnavanje pozicije sprednjih sedežev (10 nastavitev) plačljiv dodatek. Pri tehniki ni sprememb, z izjemo dejstva, da imajo vsi bencinski motorji vgrajen filter trdi delcev, obenem pa bodo trije modeli z zmogljivimi bencinski motorji imeli na voljo večjo posodo za gorivo (82 litrov). 

Z modelskim letom 2019 se paleti pridružuje še F-Pace SVR, ki je bil predstavljen na nedavnem salonu v New Yorku. Posebnost tega primerka je, da ima pod pokrovom vgrajen petlitrski V8 motor s 550 konji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija