Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Audi TT
Nekaj malega
Audi je prenovil TT-ja v kupejevski in brezstrešni obliki, prenova pa ni pretirano radikalna.
Artur Švarc
19. julij 2018 | 8:45:22

Začnimo pri motorjih – na voljo bo en turbo 2-litrski štirivaljnik z dvema nivojema moči. 40 TFSI premore 145 kW (197 KM) in 320 Nm navora, 45 TFSI pa 180 kW (245 KM) in 370 Nm navora. 45 TFSI bo na voljo tudi s štirikolesnim pogonom Quattro. Tu je še Audi TTS, ki ima 2-litrski motor z 225 kW (306 KM) in 400 Nm navora.

Oba motorja s sprednjim pogonom imata na voljo 6-stopenjski ročni ali sedem stopenjski S Tronic menjalnik, slednji je tudi edini menjalnik za Quattro različico, enako velja tudi za TTS-a.

V novo modelno leto so pri Audiju uvrstili več osnovne opreme, od ogrevanih ogledal do samodejnih dolgih luči in senzorja za dež, seveda pa ne manjka niti Audijev Virtual Cockpit. V osnovi je avto obut v 17-palčna kolesa (TTS v 18), opcijsko pa so na voljo še 19- in 20-palčna.

Sprememb na zunanjosti ni pretirano veliko, nova je maska, večji so stranski vstopniki za zrak, nove so luči.

Prenovljeni TT bo kupcem na voljo v četrtem kvartalu letošnjega leta, prednaročila sprejemajo od konca septembra.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija