Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Porsche Macan
Za zdaj samo bencinski motorji, prodaja se začne jeseni
Porsche je pred nekaj urami v Šanghaju predstavil njihovega prenovljenega prodajnega prvaka. V štirih letih obstoja so na ceste poslali že več kot 350 tisoč primerkov. Samo Kitajci so jih kupili več kot 100 tisoč.
Peter Pirkovič
25. julij 2018 | 13:43:05

Po nekaj letih intenzivne prodaje je dobil nekaj osveženih oblikovnih potez, ki so najbolj opazne na zadnjem delu vozila, kjer je vsebina svetlobnih teles zdaj še bolj intenzivno v LED tehniki. Spremembe so se zgodile tudi pri ponudbi platišč in zunanjih barv, medtem ko je notranjost bogatejša za večji 11-palčni osrednji zaslon, ne bo manjkal niti sistem za glasovno upravljanje, ionizator za boljšo kakovost zraka v kabini, opcijski GT športni volan in možnost ogrevanja vetrobranskega stekla.

Zaradi septembrske uvedbe WLPT sistema meritev, bodo v začetni fazi na voljo le bencinski motorji. Osnovni štirivaljni dvolitrski motor ima zdaj na voljo 7 konjskih moči manj (skupno 245 KM), sledi mu trilitrski V6 z 260 kW (354 KM), vrh ponudbe pa predstavlja 2,9-litrski V6 biturbo s 440 konji. Jasno, da so se ob prenovi posvetili nastavitvam podvozja, vzmetenju in zavornemu sistemu, da bi s tem dosegli še boljšo raven voznih lastnosti. Hkrati so Porschejevci Macanu dodali še sistem Traffic Jam Assist, ki bo skupaj z aktivnim tempomatom do 60 km/h v koloni samostojno vozil.

Pri Porscheju pravijo, da bo prenovljeni Macan prvim kupcem na voljo jeseni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija