Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   RR Velar SVAutobiography Dynamic Edition
Najhitrejši Velar na obisku na Mostu na Soči
Land Rover je danes objavil prve fotografije nove zmogljive in luksuzne izdaje, ki je prve kilometre nabiral na slovenskih cestah. Na različnih lokacijah, tudi na Hrvaškem, je nastajal ves promocijski material.
Peter Pirkovič Land Rover
5. februar 2019 | 13:04:32

Velar, ki je namesto oznake SVR dobil nekoliko daljšo različico SVAutobiography Dynamic Edition, ima vgrajen petlitrski V8 motor s 405 kW (520 KM) in 680 Nm navora. Slednji je povezan z osemstopenjsko avtomatiko in moč pošilja na vsa štiri kolesa, obenem pa zmore dosegati visoko hitrost 274 km/h, medtem ko do stotice odšprinta v 4,5 sekunde. Impresivno. Pri Land Roverju pravijo, da so v nastavitve podvozja in testiranja vložili več kot 63 tisoč ur dela, zato jim verjamemo na besedo, da se ta Velar resnično vrhunsko pelje. Pri celotnem razvoju tega modela so aktivno sodelovali tudi mojstri iz oddelka SVO. Dodatno je avto dobil rahlo spremenjene odbijače, z večjimi odprtinami za zajem zraka, na zadku so opazni štiri izpušne cevi, poskrbeli pa so tudi za še večja platišča (serijsko 21-palčna, za doplačilo 22-palčna).

Iz fotografij je opazno, da so pri Land Roverju najprej odkrili cesto med Mostom na Soči in Tolminom ter nam neznani kamnolom, obiskali pa so tudi Opatijo in delček ceste iz Opatije proti Labinu v hrvaški Istri.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Ja, malo so se poigrali z fotomontažo na koncu, ampak, bili so na Kvarnerju.
6.2.2019 16:17:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija