Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Hyundai Sonata
Bolj dinamične note
Z novo generacijo se je Sonata prelevila v dinamičnega štirivratnega kupeja.
Marko Hanželič
6. marec 2019 | 10:39:53

Osmo generacijo bodo pri Hyundaiju javnosti predstavili na salonu v New Yorku čez dober mesec dni, novinec pa je tudi prvi serijski predstavnik oblikovne smeri, imenovane Sensuous Sportiness, ki so jo javnosti predstavili s konceptom Le Fil Rouge (HDC-1).

Med omembe vrednimi pogruntavščinami nove Sonate so tudi nevidne luči, ki v izklopljenjem stanju izgledajo kot kromirana letev, ko pa so prižgane pa služijo kot dnevna svetila.

V primerjavi s predhodnico je nova Sonata večja v vseh pogledih, ima bolj premium notranjost in digitalni ključ, ki bo deloval v kombinaciji s pametnim mobilnikom.

Začetek prodaje je napovedan za drugo polovico letošnjega leta. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Spredaj jim ne bi bilo potrebno nategnit ledic čez pokrov motorja. Zadaj je kot pomanjšan grand civic. Notranjost čudna, sploh tisti dvignjen menjalnik (tipke) štirikrak volan pa polomija.
6.3.2019 11:23:17
shark911
Spredaj je ok,zadaj je grozna...armaturka z volanom je čudna...ta eksperiment se ne bo dobro končal,,,
6.3.2019 14:30:21
spartan
Hmm...Icona Titanium spredaj in Civic zadaj, pa še malce Volva. Generično, ni kaj
7.3.2019 7:33:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija