Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: VW Teramont X
Kupejevski kitajski SUV
Lani je avto debitiral v New Yorku kot Atlas Cross Sport Concept, zdaj so ga v Šanghaju ugledali kot serijski avto Teramont X.
Artur Švarc
16. april 2019 | 7:47:40

Seveda je produkcijska različica v primerjavi z konceptom precej okleščena. Kratki previsi, položna streha s spojlerjem na koncu in običajna VW-jeva maska so reči, ki zaznamujejo zunanjost.

Med ostalimi elementi so še mogočno satovje na spodnjem delu odbijača spredaj, dvojni izpušni sistem, integriran v odbijač, zadaj in 21-palčna kolesa. VW še ni pokazal notranjosti, a pravijo, da je več kot dovolj prostora za 5 potnikov. Voznik ima na voljo 10-palčni digitalni zaslon za inštrumentacijo, na sredini je 9,5-palčni zasloninfotainmenta.

Pod motornim pokrovom je V6 motor z 206 kW (280 KM) in 360 Nm navora, ki poganja vsa štiri kolesa.

Zaenkrat bo avto naprodaj samo na Kitajskem, ni pa izključeno, da bo kmalu prišla napoved, da prihaja tudi v ostale konce sveta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Ni slabo. Je pa to za globlje denarnice.
16.4.2019 8:55:41
7even77
Res je - sploh ni slabo. In z nekaj prilagoditvami/dodelavami nekaterih oblikovalskih elementov, ki bi morda nekoliko manj nakazovali namembnost za zdaj zgolj kitajskemu tržišču, bo zadeva še boljša.
17.4.2019 7:20:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija