Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: SsangYong Tivoli
Tivoli z novim srcem
Pri SsangYongu so na domačem tržišču predstavili prenovljenega Tivolija.
Artur Švarc
21. maj 2019 | 9:47:00

Zelo nov Tivoli, kot je uradni slogan novega modela, je dobil spremenjeno masko hladilnika in nova svetila, namenili pa so mu tudi večje reže za dovod svežega zraka in bolj zaznavne meglenke. Nekaj malega sprememb je tudi na zadku, vsekakor pa se več novosti najde v notranjosti, kjer odslej voznika in sopotnike informira in zabava nov infozabavni sistem z 9-palčnim zaslonom na dotik. Spremenjena je tudi armaturna plošča, ki ima odslej digitalno zasnovo.

Največja novost je bržkone 1,5-litrski prisilno polnjen bencinski agregat, ki naj bi omogočaj bistveno boljše zmogljivosti, prenovljenec pa bo na voljo tudi z dizelskim agregatom. Na južnokorejskem tržišču bo osnovni model na voljo za (preračunano) dobrih 12 evrskih tisočakov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
V kolikor ne bi bila zunanjost tako grda, bi se tole še dobro prodajalo. Cena je ok. Tivoli me pa spomni iz najstniških let na pivo tivoli ki se ni prijelo.
21.5.2019 21:22:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija