Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Ni za nas: Renault Triber
Francoski SUV za Indijo
Renault nadaljuje svojo ofenzivo v drugi najbolj naseljeni državi na svetu.
Artur Švarc
20. junij 2019 | 6:04:00

Po križancih Kwidu, Dusterju in Capturju je tu še Triber, ki spominja na povečanega Kwida, zadek pa celo na Fordov EcoSport. Spredaj je velika maska s prav tako očitnim Renaultovim logotipom, omejena z nazaj potegnjenimi lučmi s projektorji, pod njimi pa je v odbijaču še vstavek z dnevnimi LED lučmi.

Notranjost je minimalistična z velikim zaslonom na sredini in upravljanjem klime pod njim. Ob petih standardnih sedežih sta v prtljažniku še dva dodatna sedeža.

Avto v dolžino meri centimeter manj od štirih metrov, širok je 1,55 metra in visok 1,66 metra. Medosna razdalja meri 2636 mm.

Triberja bo poganjal litrski bencinski motor s 54 kW (73 KM) in 96 Nm navora. Avto s tem motorjem ni nek dinamični presežek, bo pa vseeno dovolj za indijske potrebe, pravijo pri Renaultu. Serijsko ima Triber 5-stopenjski ročni menjalnik, opcijsko je tu tudi avtomatika.

Renault pravi, da avto v Indiji nima neposredne konkurence in bo pripomogel k podvojeni prodaji v Indiji 200.000 primerkov v naslednjih treh letih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija