Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Hyundai i30
Z novim obrazom in izpiljeno tehniko po nove kupce
Vse bolj evropski Korejec z oznako i30 je po nekaj letih dobil svež obraz in nekaj nove tehnične nadgradnje. V Sloveniji prve primerke pričakujemo še pred poletjem.
Peter Pirkovič
26. februar 2020 | 10:06:00

Za oblikovno osvežitev so znova poskrbeli mojstri oblikovanja v evropski izpostavi Hyundaija, ki so modelu i30 narisali všečne in drzne linije za še boljšo prepoznavnost na cesti. Fotografije, ki so jih postavili na splet pri Hyundaiju, prikazujejo bogato opremljene karoserijske različice N-Line, a tudi tiste z manj opreme bodo deležne novega obraza.

Notranjost ostaja v znanih oblikovnih okvirih, a so jo Korejci obogatili z novim 10,25-palčnim zaslonom, ki ima še več multimedijske vsebine, ni pa znano, ali je ta prevedena tudi v slovenski jezik. Izdatno so poskrbeli tudi za aktivno varnost, s številnimi serijskimi asistenčnimi sistemi, nove so tri zunanje barve, veliko pozornosti pa bodo še naprej namenjali N-Line paketu, ki prinaša malce spremenjeno sprednjo masko, večjo sprednjo odprtino za zrak, difuzor, spojler na zadku in 18-palčna platišča.

Ponudba motorne palete bo sestavljena iz klasičnega atmosferskega 1,5-litrskega bencinskega motorja z 81 kilovati, sledi mu 1.0 T-GDI z 88 kilovati (na voljo tudi z 48-voltnim sistemom mehkega hibrida), veliko zanimanja bo požel 1,5-litrski turbo bencinski motor s 118 kilovati in 48-voltno elektrifikacijo, nikakor pa se niso odpovedali niti dizelskemu pogonu. V tej kategoriji bo nastopal 1,6-litrski štirivaljnik s 85 kW in s 100 kilovati, ki bo podprt z 48-voltnim mehkim hibridom. V ponudbi še naprej ostaja tudi sedemstopenjski samodejni menjalnik.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Bolje, kot ona "fantazija" od i20. Če že, seveda.
26.2.2020 12:31:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija