Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Prenova: Hyundai Santa Fe
Po dveh letih spet čas za prenovo
Veliki Hyundaijev športni terenec je bil deležen osvežitev, ki so v prvi vrsti najbolj opazne v potniški kabini.
Peter Pirkovič Hyundai
3. junij 2020 | 7:10:00

V Sloveniji smo novo generacijo pospremili v jesenskem času leta 2018, medtem ko je za letošnjo jesen spet načrtovan prihod prenovljenega orjaka. Ta se dimenzijsko ne spreminja, prav tako ohranja znane oblikovalske poteze, le da so jih zdaj Korejci nekoliko izpilili. Na sprednjem delu je maska dobila precej več površine, nov je odbijač, novo obliko in postavitev imajo LED dnevne luči prenovljena je paleta platišč, nekaj minimalnih popravkov pa je opaziti tudi na zadku.

Veliko več nove vsebine je v potniški kabini. Prenovljena armaturna plošča prinaša 12,3-palčne digitalne merilnike in popolnoma novo sredinsko konzolo, kjer imajo mesto 10,25-palčni zaslon na dotik, ne gre spregledati gumbov za samodejni menjalnik in prvič tudi vrtljivo stikalo za izbiro voznega režima (Terrain Mode Selector). Uradno sporočilo iz Hyundaija za zdaj ne omenja nikakršnih specifikacij glede motorne palete, a je iz fotografij opazno, da so na prodajni seznam uvrstili tudi klasičen in priključni hibrid. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Ma neverjetni so. V bistvu bi bilo bolj "zdravo", da ciklus nenehnih osvežitev nastavijo na 12 mesecev. Ali še manj, pač po navdihu in potrebah.
3.6.2020 10:10:11
macolar
Zakaj pa ne? Imajo drugačno filozofijo kot npr. VW kjer kraljujeta kotomer in ravnilo, po tri generacije pa so praktično enake. Korejci v evropi nimajo statusnega simbola pri kupcih kot ga ima npr. VW, zatorej so primorani nonstop izdelovati nekaj svežega. Lepo rastejo na trgu, počasi a solidno.
3.6.2020 22:42:42
7even77
Lahko je razlaga tudi takšna, zakaj pa ne. A če kaj - konsistentni in s tem razpoznavni pa ves ta čas, seveda, niso.
4.6.2020 20:47:50

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija