Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Premiera: Kia Picanto
Mali pikantni Korejec ima novi obraz
Po korejski premieri je zdaj uradna tudi različica za Evropo.
Artur Švarc
3. junij 2020 | 11:21:00

Picanto, ki prihaja v salone jeseni, bo na voljo z dvema različicama litrskega trivaljnika in sicer z 49 kW (67 KM) in 74 kW (100 KM). Ob klasičnem ročnem menjalniku bo Picanto na voljo tudi z robotiziranim ročnim menjalnikom. Navzven so spremenili klasične elemente kot so luči, maska in odbijači, enako imajo novo optiko zadnje luči, odbijač pa je bolj športen. Notranjost dobiva novo generacijo infotainmenta z 8-palčnim zaslonom in možnostjo hkratne povezave dveh telefonov preko Bluetootha. Digitalizacija je našla mesto tudi med merilniki s 4-palčnim zaslonom.

Avto bo kot je pri Kii v navadi, imel sedemletno garancijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jože
Še Diesel bo potrebno umestiti v ponudbo za to vozilo. Za vse tiste, ki se vozijo za kaj več kot samo po mestu in ne potrebujejo večjega vozila. V nasprotnem bo to simpatično vozilce kar žejno na odprti cesti in AC.
3.6.2020 15:23:13
spartan
Všečen. Verjetno je 100 KM motor turbo benz...?
4.6.2020 10:37:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija