Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Več prostora, udobja in razkošja
Novosti   |   Premiera: Rolls Royce Ghost Extended
Več prostora, udobja in razkošja
V začetku meseca je Rolls-Royce predstavil novi model Ghost, zdaj pa so mu dodali še podaljšano različico, ki s 17 dodatnimi centimetri ponuja občutno več prostora za noge potnikov.
Urša Prosenjak
24. september 2020 | 12:21:00

Pri Rolls-Roycu so želeli ohraniti elegantno in brezčasno obliko standardne verzije ter zgolj podaljšati zadnja vrata. Novost in razliko pa najdemo v notranjosti, kjer so prvič predstavili Serenity Seat, sedež, ki naj bi zagotavljal udobje, ki sicer pritiče le luksuznim potniškim letalom.

Med zadnjimi sedeži je priročen hladilnik z dvema različnima načinoma hlajenja, ki omogočata optimalno temperaturo dveh različnih tipov šampanjca.

Ob različnih luksuznih funkcijah in stotih kilogramih zvočne izolacije je Ghost Extended tehnološko najnaprednejši Rolls-Royce do zdaj. Med drugim ima dovršen sistem filtracije zraka, head-up display, samodejno parkiranje in laserske žaromete z dometom več kot 600 metrov.

Za njegov pogon skrbi 6,75-litrski V12 s 420 kW moči in 850 Nm navora. Novo vzmetenje z variabilnimi blažilci sunkov omogoča izjemno mirno vožjo. Opremili so ga še z osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom ter štirikolesnim pogonom.

Cena za zdaj še ni znana, pričakovati pa je, da bo višja od 285 tisoč evrov, kolikor je potrebno odšteti za standardno verzijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gazibo2
Lep.
24.9.2020 14:43:13
klemens
Ker nimam vedno svojega šoferja/ke, bi vseeno imel raje krajšo verzijo, pa rad vozim...občasno.
25.9.2020 0:28:16
alfafil
Samo, če sam vozim, mi ni slabo.
25.9.2020 9:39:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija