Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prenovljen sprednji del in nadgrajena notranjost
Novosti   |   Prenova: Toyota Camry Hybrid
Prenovljen sprednji del in nadgrajena notranjost
Toyota Camry Hybrid s prihodnjim letom doživlja prenovo, ki vključuje rahle spremembe zunaj in znotraj.
Urša Prosenjak
24. november 2020 | 7:40:00

Nova oblika odbijača ter nova spodnja in zgornja maska skrbijo za osvežen videz sprednjega dela. Reže spodnje maske bodo po izbiri kupca v črni ali temno sivi barvi, segajo pa dlje proti stranem, kar daje vozilu bolj dinamičen in širši videz. Nova so še 17- in 18- palčna aluminijasta platišča, v ponudbo pa so dodali nov barvni odtenek Deep Metal Grey ter zadnje LED luči v različnih barvah.

Notranjost je posodobljena z novim 9-palčnim infotainment zaslonom, ki je nameščen višje in bolj ergonomsko. Ima tudi fizične gumbe za lažjo uporabo v vseh voznik pogojih, programska oprema je hitrejša, zaslon pa odzivnejši. Standardna je tudi povezljivost Apple CarPlay in Android Auto.

Kupci se bodo lahko odločili tudi za dve novi možnosti usnjenega oblazinjenja – izbrali bodo lahko črno ali peščeno barvo. Usnjeno oblazinjenje bo s perforacijo omogočalo ventilacijo sedežev. Nova možnost bo še črno oblazinjenje v videzu usnja s tekstilnimi vstavki, na voljo pa bodo tudi nove možnosti vzorcev za armaturno ploščo.

V nabor aktivne varnosti so dodali najnovejšo verzijo Toyota Safety Sense z nadgrajenim sistemom za preprečevanje trka, ki vključuje zaznavanje nasproti vozečega vozila, pomoč pri zaviranju v sili in pomoč pri zavijanju v križiščih. Za varnost skrbi še adaptivni tempomat v sodelovanju s sistemom za prepoznavo prometnih znakov in izboljšanim sistemom ohranjanja voznega pasu.

Hibridni elektrificiran pogon s samodejnim polnjenjem ostaja enak. 2,5-litrski štirivaljnik in elektromotor skupaj proizvajata 160 kW moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Zgrešena receptura (daljnovzhodnih izdelkov) živi dalje - model še niti "zaživi" ne pošteno, pa je že "modificiran".
24.11.2020 9:20:17
Gazibo2
Všečna.
24.11.2020 15:36:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija