Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prestiž velikega električnega SUV
Novosti   |   Koncepti: Mercedes-Maybach EQS
Prestiž velikega električnega SUV
Veliki električni SUV bo najprej prišel z Maybachovo izvedbo, sledil pa bo tudi običajni Mercedesov bolj civilni brat.
Artur Švarc
6. september 2021 | 0:30:00

EQS je tako prvi povsem električni Maybach. Nos je sestavljen iz vertikalnih kromiranih palic, vkomponiranih v črno ozadje. Spodnji del za kromiranimi linijami je odprt, boki pa so povsem zglajeni in dajejo občutek brezšivnega poteka. Vrata imajo potopne kljuke, ki se pokažejo, ko se voznik približa vozilo. Za voznika se vrata odprejo samodejno, voznik v notranjosti pa odloči, ali se bodo odprla tudi zadnja vrata.

Koncept Maybach EQS ima dvobarvno kombinacijo kovinsko črne in cirkonsko rdeče barve. Na stebričkih in okoli oken se bohoti krom, na B stebričku pa je značilni M prestižne Mercedesove znamke. Avto je obut v velika 24-palčna kolesa.

Notranjost črpa navdih iz navtike in prestižnih jaht. Sredinska konzola ima belo lakirane površine in roza-zlate poudarke. Tla prekriva umetno krzno. Sprednja potnika imata na voljo tri zaslone, ki se stično pnejo čez celotno širino avtomobila.

Najprej bo luč sveta ugledal Mercedesov EQS, prihodnje leto, kasneje pa bo na voljo tudi v Maybach izvedbi. Mercedes obljublja do 600 kilometrov dosega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Kakšna velika krava....
7.9.2021 9:06:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija