Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Joshua Cartu
22. september 2020
Influencer in zbiratelj Ferrarijev Joshua Cartu se bo verjetno moral posloviti od svoje zbirke eksotičnih avtomobilov. Skupaj z bratoma je namreč vodil več binarnih trgovskih platform, zdaj pa njihovo poslovanje preiskujejo zaradi prevare.
Pagani Huayra Roadster BC
22. september 2020
Pagani Huayra Roadster BC je postavil nov rekord steze Spa Francorchamps v kategoriji "globalno homologiranih cestnih avtomobilov".
Sprememba
22. september 2020
Organizatorji detroitskega avtomobilskega šova so sporočili, da so zaradi razmer na trgu primorani za nekaj mesecev prestaviti največji ameriški avtomobilski dogodek.
Citroen HG
22. september 2020
Fabrizio Caselani je v sodelovanju z oblikovalcem Davidom Obendorferjem razkril sodobno izvedbo Citroenovega prototipa G, ki nikoli ni postal proizvodni model. Projekt ohranja značilno obliko ikoničnega kombija in ga posodablja za 21. stoletje.
Gospodarstvo
21. september 2020
Nissan je eden izmed mnogih avtomobilskih proizvajalcev, ki se trenutno spopadajo s finančnimi težavami, pa tudi z nekoliko manj ugledno podobo v javnosti.
Touring Superleggera
21. september 2020
Italijanski Touring Superleggera je razkril model Aero 3, ki je osnovan na Ferrari F12berlinetta, njegovo obliko pa so navdihnili dirkalniki iz tridesetih let prejšnjega stoletja.
21. september 2020
Voznik Mustanga se je očitno preveč vživel v vlogo profesionalnega drifterja in to je kmalu terjalo svoj davek.
Znane cene
21. september 2020
Največja Mercedesova limuzina, ki je v začetku meseca doživela svojo korenito prenovo, je v teh dneh že na voljo za nakup, čeprav bodo prvi primerki iz tovarne v nemškem Sindelfingnu k nam pripeljani tik pred koncem letošnjega leta.
Cene v Sloveniji
21. september 2020
Španci so k nam poslali prve primerke Tarraca FR, ki je od ostalih različic cenovno nekoliko višje pozicioniran, a hkrati prinaša veliko več serijske opreme in drznejši zunanji videz.
Redkost
20. september 2020
Superšportnik Acura NSX Zanardi Edition iz leta 1999 je s pomočjo portala Bring A Trailer dobil novega lastnika. Ta je zanj odštel več kot trikrat toliko, kot je nov avto stal pred 21 leti.
Volvo
20. september 2020
Volvo bo v nove modele vgrajeval novo in napredno tehnologijo prečiščevanja zraka v potniški kabini.
Unikat
19. september 2020
Na spletni dražbi na portalu carsandbids.com se je pojavil unikaten avto, za katerega številni menijo, da je najboljši, ki je bil kadarkoli izdelan.
Gospodarstvo
19. september 2020
Evropska investicijska banka (EIB) je sredstva za zagon proizvodnje električnih in hibridnih vozil FCA povečala na skoraj 800 milijonov evrov.
Govorice
19. september 2020
Po pisanju Automotive News bi se marca prihodnje leto spet odvijal ženevski avtomobilski salon. A v precej okrnjeni obliki, edini obiskovalci na njem pa bi bili predstavniki sedme sile.
Kanada
18. september 2020
Po nekaj mesečnem zatišju brez incidentov, kjer bi vozniki za volanom Tesle z nepravilno uporabo Autopilota ogrožali sebe in druge, so enega izmed njih ujeli policisti v Kanadi. Voznik je med vožnjo s hitrostjo 145 km/h trdno spal.
Izbor
18. september 2020
Prvega marca prihodnje leto, nič več v okviru ženevskega avtomobilskega salona, bo s strani evropskih novinarjev izbran nov avto leta. Pred nekaj dnevi so ti objavili širši seznam.
18. september 2020
V začetku meseca se je po izbranih slovenski cestah odvijala tradicionalna in priljubljena kolesarska dirka Maraton Franja. Že sedemnajsto leto zapored pa je slovenski zastopnik vozil Peugeot, tesen partner organizatorja tega športnega dogodka.
Napoved
18. september 2020
Američani so včeraj med predstavitvijo prenovljene tovarne River Rouge širši javnosti pokazali prve oblikovne poteze F-150 EV.
Volkswagen
17. september 2020
Znano je ime Volkswagnovega prihajajočega kompaktnega križanca. Imenoval se bo Taos, po majhnem mestu v New Mexicu s 6000 prebivalci.
Brembo
17. september 2020
Če bi si radi popravljali frizuro in stiskali mozolje pred ogledalom, bo odslej to mogoče tudi pred Brembovim zavornim diskom.
1 / 950

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija