Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Predčasno
30. november 2020
V enemu od zadnjih sporočil za javnost znamka Seat sporoča, da so v Martorellu uredili nov tehnični center za preskus motorjev. Med slikovnim gradivom se je znašel tudi skrivnostno zamaskiran model, ki bi lahko bil povsem nov model v ponudbi VW-ja.
Euro7
30. november 2020
Angela Merkel je po napovedi, da bruseljski aparat že razmišlja o zelo ostrih emisijskih standardih Euro7, opozorila, da je prehod na električna vozila preveč radikalen.
Najvarčnejši avto na svetu
30. november 2020
Če iščete enega najučinkovitejših hibridov, kar jih je bilo kdaj narejenih, boste težko našli kaj boljšega od Volkswagnovega modela XL1.
Lego
29. november 2020
McLaren in Lego sta v zadnjih petih letih sodelovala že v več projektih, zdaj pa so predstavljajo prvi komplet v naprednejši seriji Technic. Model, ki ga bodo zbiratelji lahko sestavili z delujočimi tehničnimi podrobnostmi, bo Senna GTR.
Lego
28. november 2020
Lego pripravlja novo poslastico za ljubitelje Ferrarija. V ponudbo bodo dodali model 488 GTE Evo.
Volkswagen
28. november 2020
Volkswagen je nameraval preseliti proizvodnjo nove generacije Passata za evropski trg iz nemškega Emdna v novo tovarno v Turčiji, vendar je koncern zaradi negotove situacije v Siriji spremenil načrte. Novi Passat bo tako nastajal v Bratislavi, v tamkajšnjo tovarno pa bodo s tem namenov vložili milijardo evrov.
Zvezde
28. november 2020
Eden naših najuspešnejših aktivnih košarkarjev, ki je pred kratkim še za dve sezoni podaljšal pogodbo z Miami Heat, je, kot sam prizna, velik ljubitelj avtomobilov.
Novo na slovenskem trgu
27. november 2020
Korejci so v Slovenijo poslali prve primerke nove generacije Tucsona, ki nase v prvi vrsti opozarja predvsem z obliko.
V Sloveniji
27. november 2020
Navkljub zaprtim prodajnim salonom po vsej Sloveniji, prodajne aktivnosti za nove avtomobile nemoteno potekajo na daljavo, pri čemer ni nobena izjema niti novi Volkswagnov električar.
Avstrija
27. november 2020
Vasica v bližini Salzburga v Zgornji Avstriji s sto prebivalci bo od novega leta imela tudi novo ime.
Ima jih skoraj 70
27. november 2020
Pri Peugeotu Slovenija so s posebno akcijo ob 210.obletnici iskali najstarejšega voznega Peugeota. In ga tudi našli. Nedaleč od Ljubljane.
Renault Taliant
26. november 2020
Dacia je v septembru na evropskem tržišču predstavila tretjo generacijo modelov Sandero in Logan, ki pa bosta na nekaterih tržiščih nastopila pod Renaultovo znamko in z nižjo ceno.
Renault
26. november 2020
Renault bo svojo tovarno v mestu Flins preoblikoval iz proizvodnega obrata v center za raziskave, reciklažo in popravila. Za preusmeritev aktivnosti bodo imeli čas do leta 2024, s potezo pa želijo rešiti zaposlitve v obratu.
Novo
26. november 2020
Nemški proizvajalec je po septembrski premieri Q5 Sportback, zdaj napovedal prihod navitega SQ5. Tudi ta se rojeva v mehiški tovarni.
Tesla
26. november 2020
Samo teden dni po tem, ko je Bloomberg objavil, da se je Musk zavihtel med tri najbogatejše ljudi na svetu, se je ta prebil na drugo mesto.
Lamborghini
26. november 2020
Italijani so potrdili, da bo naslednik Aventadorja še naprej rohnel z V12 motorjem, bo pa mu pomagala tudi elektrika.
Policijsko vozilo
25. november 2020
Poleg klasične prodaje za dober posel veljajo tudi javni razpisi različnih državnih inštitucij. Pri Škodi so v zadnjih letih na tem področju postali pravi mojstri, zato so novo Octavio RS kar sami zasnovali kot policijsko vozilo in se tako vnaprej pripravili na morebitne nove državne razpise.
Napoved
25. november 2020
Korejski avtomobilski proizvajalec je napovedal prihod novega križanca, ki bo mesto našel pod Kono. Tu je prva fotografija.
Govorice
25. november 2020
Na krilih francoskega koncerna bo Opel nadaljeval svoje poslanstvo tudi v segmentu športnih GTI vozil.
New York
24. november 2020
V New Yorku se želijo z nepravilnim parkiranjem spopasti na izviren način. Del kazni iz tega naslova bi odstopili prijavitelju. Za zadaj gre šele za predlog zakona, ki pa bi zadeval kršitelje, ki z napačnim parkiranjem ovirajo kolesarske steze, pločnike, prehode za pešce in posebne vozne pasove za avtobuse, veljal pa bi tudi za interventna vozila.
1 / 961

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija