Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
31. marec 2020
Hrvaški avtomobilski proizvajalec Rimac Automobili je kot kaže v zelo dobri finančni kondiciji in bo sedanjo krizo morda prebrodil brez posledic. A vse je odvisno, kako dolgo bo vse skupaj trajalo.
31. marec 2020
Trenutne razmere so premiero najnovejšega dela Hitrih in drznih prenesle za leto dni, so pa za presenečenje poskrbeli pri danskem proizvajalcu najbolj znanih kock, ki so v ponudbo postavili nekaj kar je tesno povezano s hollywoodsko akcijsko franšizo.
31. marec 2020
Letošnje leto je zaradi koronavirusa pravzaprav odpisano, saj se po tekočem traku vrstijo odpovedi avtomobilskih dogodkov. Svojo odločitev so včeraj sporočili tudi pariški organizatorji.
30. marec 2020
Podjetje National Electric Vehicle Sweden (NEVS) je leta 2012 kupilo Saab in ga nameravalo spremeniti v znamko izključno električnih avtomobilov. Čeprav je zgodovina znamke sicer pretežno bencinska, pa so se z elektrifikacijo spogledovali že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.
Uradno
30. marec 2020
Organizatorji salona v Detroitu nimajo sreče. Po tistem, ko so pred časom uspeli datum salona prenesti iz januarja na junij, so bili zdaj soočeni z novimi izrednimi razmerami in odpovedjo dogodka.
30. marec 2020
Pri Land Roverju so v luči pomoči k zajezitvi širjenju virusa na Otoku največji dobrodelni organizaciji namenili veliko število novih Defenderjev. Vsekakor spoštovanja vredna poteza.
Avkcije
30. marec 2020
Lancia Delta ni bila le kombilimuzina, pač pa je Zagato naredil tudi omejeno serijo kupejev.
Koronavirus
30. marec 2020
Potem, ko je paniko zaradi pandemije koronavirusa označil kot »neumnost«, je Elon Musk le teden dni pozneje sprevidel resnost situacije in ponudil pomoč v kakšnikoli obliki.
29. marec 2020
Po desetletju pod okriljem kitajskega koncerna so pri Volvu zadovoljni z rezultati.
Dražba
29. marec 2020
Jay Kay, pevec zasedbe Jamiroquai, je eden izmed najbolj strastnih zbiralcev avtomobilov med slavnimi. V njegovi zbirki je okoli 40 avtomobilov ter nekaj helikopterjev, svojo zbirko tudi pogosto osvežuje. Trenutno pa prodaja vozilo, ki ima zanj posebno vrednost.
Čiščenje
29. marec 2020
Ker je večina avtopralnic zaprtih, si lahko ogledate ta navdihujoč video popolnega očiščenja Mazde 6.
28. marec 2020
Upočasnitev življenja zaradi pandemije koronavirusa je dalo mnogim priložnost za krepitev in razvijanje hobijev. Na Youtube kanalu Woodworking Art si lahko ogledamo, kaj so spretni rezbarji ustvarili iz lesa, med njihovimi stvaritvami pa so tudi avtomobili.
28. marec 2020
Lansko leto je francoski Peugeot v Ženevi presenetil s posebnim športno-hibridnim konceptom. Leto dni kasneje znova opozarja nanj z novimi fotografijami.
27. marec 2020
Iz nemškega koncerna navkljub strmoglavljeni prodaji in zaprtju večine tovarn po svetu, zelo samozavestno sporočajo, da bodo krizne čase prebrodili brez dodatne pomoči.
Nasveti
27. marec 2020
Čeprav velja splošno pravilo, da ostajamo doma, nekateri vendarle zaradi narave dela morajo uporabljati avtomobil. Čeprav smo to temo že obdelali, velja ponovno opozoriti na dejstva in nekatere skrite malenkosti.
Svet
27. marec 2020
FCA-jeve tovarne v ZDA in Kanadi mirujejo zaradi koronavirusa. Zdaj so v izjavi za javnost poudarili, da upajo, da se bo proizvodnja zagnala po 14. aprilu.
Seat
27. marec 2020
Kot pravijo dobro obveščeni viri, se bo prihodnji teden zaključila doba Seatovega minivana.
Dražba
27. marec 2020
Eno pomembnejših imen v zgodovini ameriškega oblikovanja avtomobilov je Virgil Exner. Njegov prihod na prizorišče je pomenil spremembo v filozofiji snovanja avtomobilov - to ni bilo več delo inženirjev, pač pa oblikovalcev.
Dražba
26. marec 2020
Toyota 2000GT je projekt, ki bi si zaslužil več pozornosti, kot je je bil deležen. V svojem kratkem obstoju je leta 1965 prestavljal pomemben mejnik za Toyoto, čeprav je bil bolj Yamahin projekt.
Covid-19
26. marec 2020
Avtomobilska industrija v zadnjih tednih zaradi zajezitve širjenja koronavirusa ustavlja proizvodnjo, obdobje mirovanja pa bo trajalo dlje, kot je bilo sprva pričakovano. Nekateri proizvajalci so se odločili izraziti solidarnost s svetom in opozoriti na perečo težavo na izviren način.
1 / 923

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija