Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
13. november 2019
Elon Musk je v torek napovedal gradnjo nove tovarne in razvojnega centra Tesla v Berlinu.
Ferrari
13. november 2019
Italijani so na Instagramu napovedali novega Dolce Vita. Kdaj bomo dobili novega malega kupeja, je verjetno le še vprašanje dni, če ne ur.
Varnost
12. november 2019
Kanadski raziskovalci so razvili varnostni sistem, ki bo pomagal preprečevati smrt otrok in ljubljenčkov v vročih avtomobilih.
Avstrija
12. november 2019
Avstrijski Kurier je danes zapisal, da bo Magna Steyr v Gradcu odpustila 1800 delavcev.
12. november 2019
Včeraj zvečer je bila v Pragi predstavljena nova generacija Octavie, mi pa vam v nekaj fotografijah spet ponujamo na vpogled vso pomembno vsebino, ki jo premore Čehinja.
Nissan
12. november 2019
Japonski Nissan je v prvem polletju poslovnega leta, ki se šteje od aprila do oktobra ustvaril 540 milijonov evrov dobička.
12. november 2019
Korejski proizvajalec je po nekaj skicah pred nekaj urami razkril dejansko podobo nove limuzine. Na prvih fotografijah z oznako K5, ki bo na voljo za azijske trge, a kmalu se pridruži tudi evropska različica z oznako Optima.
11. november 2019
Zaključen je razvoj četrte izdaje infotainmenta, ki se bo kmalu pojavil v nekaterih novih modelih. Ta je oblikovno osvežen, dodane bodo številne nove funkcije, predvsem pa bo sistem občutno hitrejši.
Porsche
11. november 2019
Porsche je pred slabim letom predstavil nova 911 Carrera in Carrera S, še vedno pa nas čakajo bolj navite različice.
Posel
10. november 2019
Pred dnevi je nastal četrti največji avtomobilski proizvajalec na svetu, takoj za VW-jem, Toyoto in navezo Renault-Nissan-Mitsubishi.
9. november 2019
Na zadnji oktobrski dan so policisti z vozilom, ki je imelo vgrajen sistem Provida, po ljubljanskih ulicah skušali zaustaviti predrznega voznika Renault Clia.
Daimler
9. november 2019
Šef Daimlerja, Ola Kallenius, pravi, da bo slej ko prej tudi mogočni G dobil svojega električnega sorodnika.
Presenečenje
9. november 2019
Pri ameriški reviji Road&Track so pred nekaj dnevi izpeljali njihov izbor Performance Car of the Year, ki je prinesel nekoliko nenavadno odločitev o zmagovalcu.
8. november 2019
Ena izmed pariških turističnih atrakcij bo prihodnje leto postala okolju prijaznejša. Vožnjo po Seni bo turistom namreč omogočal prvi povsem električni potniški čoln, ki bo imel vgrajene reciklirane baterije.
Lego
8. november 2019
Lego je predstavil dve različici Burtonovega Batmobila iz 1989.
Novo v Sloveniji
7. november 2019
Ford je svojo ponudbo modelov obogatil s prenovljenim poltovornjakom in s kombijem, ki ima vgrajeno tehnologijo mehkega hibrida.
6. november 2019
Prihodnji teden bo v Pragi predstavljena četrta generacije Octavie.
6. november 2019
Če kupujete električno kolo in denar ni ovira, ima Vintage Electric pravo rešitev za vas: dvokolesno Kobro, njihovo doslej najmočnejše električno kolo.
6. november 2019
Prihodnji teden prihaja v kino dolgo pričakovani spektakel o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem. Pri nas si bomo film Izzivalca lahko ogledali že v sredo, 13. novembra, Američani pa bodo premiero dočakali dva dni kasneje, si pa zato lahko v Petersenovem muzeju v Los Angelesu ogledajo spremljujočo razstavo.
Superjahta
5. november 2019
Luksuzni katamaran je unikat, novega lastnika čaka na Švedskem.
1 / 905

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija