Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Ford
10. julij 2020
Ford in ameriška policija imata dolgoletno zgodovino sodelovanja, zdaj pa so številni zaposleni v pismu vodstvu zapisali, da naj Ford preneha izdelovati policijska vozila.
Rekordi
10. julij 2020
Honda Civic Type R ima močno konkurenco v Meganu RS, ta dva pa se dajeta za rekorde za avtomobile s sprednjim pogonom.
Varnost
9. julij 2020
Avtomobili postajajo vse pametnejši in nova tehnologija naj bi nam olajšala življenja ter nam omogočila več varnosti. Slednje še zlasti velja za nov sistem, ki sta ga razvila Microsoft in proizvajalec gum Bridgestone, ki se osredotoča na eno najpomembnejših in pogosto spregledanih komponent: pnevmatike.
ZDA
9. julij 2020
Avtomobili tu in tam od zadaj nasadijo motoriste, da pa z motorjem vred pobegnejo s kraja nesreče (minus motorist), pa je zelo možno le v ZDA.
9. julij 2020
Korona virus in vse kar je z njim povezano je 16.marca v Kragujevcu zaustavil proizvodnjo avtomobilov, ki so jo ponovno zagnali šele pretekli ponedeljek.
Cupra
9. julij 2020
Samostojna španska avtomobilska znamka ima jasno postavljene cilje in načrte za prihodnost. Nekaj teh so razkrili v zadnjih dneh.
Lamborghini
8. julij 2020
Lamborghini je svojim kupcem ponudil omejeno izdajo svojega najsodobnejšega kabrioleta. Sian Roadster ponuja inovativni hibridni pogon in široke možnosti individualizacije.
Varnost
9. julij 2020
Uporaba mobilnega telefona v prometu ni varna, tudi če smo »samo« pešci, ugotavljajo strokovnjaki. Pa tudi vljudno ni, vam bodo povedali strokovnjaki z drugega področja. Žal pa se večina ljudi tega ne zaveda.
8. julij 2020
Čeprav ga bomo kot celoto spoznali šele septembra, so danes pri Mercedesu širši javnosti pokazali, kako napredno bo voznikovo delovno okolje v novi admiralski ladji.
Dogodki
8. julij 2020
Alfa Romeo klub Slovenija ta vikend organiziral veliko srečanje Alfistov.
Alfa Romeo
8. julij 2020
Večkrat se zgodi, da določen model v znamki prehiti oblikovno popolnost malce mlajšega.
ZDA
8. julij 2020
Policija v zadnjih tednih ni pretirano priljubljena v ZDA, zato bi jim prav prišlo nekaj pozitivnega PR. Ta ni med njimi.
Navtika
8. julij 2020
Lamborghinijev najnovejši model sicer ni avto, vendar po izjemnosti niti malo ne zaostaja za cestnimi sorodniki. Tecnomar for Lamborghini 63 je luksuzni gliser z dvema V-12 motorjema s skupno močjo 4000 konjev.
Toyota
7. julij 2020
Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je v svoji tovarni v francoskem Valenciennesu zagnala proizvodnjo novega modela Yaris.
7. julij 2020
Nekaj dni pred uradno premiero so za presenečenje poskrbeli pri mehiški izpostavi Mazde in javnosti predstavili novo različico Trojke.
Aston Martin DB5 Goldfinger Continuation
6. julij 2020
Aston Martin je razkril prvi končan avto iz omejene serije DB5 Goldfinger Continuation, s katero so obeležili desetletja dolgo sodelovanje s franšizo James Bond.
Audi
6. julij 2020
Če ste mislili, da bo prihajajoči Audi e-tron GT električni paradni konj znamke, pomislite še enkrat. Model, napovedan za leto 2021, bo nedvomno nekaj posebnega, toda revolucionarna novost prihaja v letu 2024 in bo konkurenčnim znamkam luksuznih avtomobilov nagnala strah v kosti.
Italija
6. julij 2020
Italijanski voznik, ki se je ujel v past stacionarnega merilnika hitrosti, bo moral v kratkem sodišču pojasnjevati okoliščine. A jo bo na koncu najverjetneje odnesel brez kazni.
Ideje
5. julij 2020
Mešanica Alfe in Bugattija Chiron – nekaj potez s Photoshopom, pa imamo lepotico.
Francija
5. julij 2020
Posledice pandemije so prisilile mnoga podjetja v preoblikovanje proizvodnje in načrtov za prihodnost. Daimler je tako pravkar sporočil, da bodo v prihodnjih letih intenzivno investirali v tehnologijo prihodnosti s ciljem brezogljične mobilnosti.
1 / 939

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija