Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
20. april 2019
Francoski časnik Le Parisien je pred kratkim objavil podatek o številu voznikov, ki nimajo opravljenega vozniškega dovoljenja. V zadnjem desetletju se je to število bojda podvojilo.
Sodelovanja
20. april 2019
Ambasador znamke Mercedes, ki si kruh služi v najelitnejši hokejski ligi na svetu, bo za čas dopustovanja v Sloveniji, vozil Mercedesa GLE Coupe.
Oglasno sporočilo
19. april 2019
Mladostna znamka iz Barcelone je obula velika platišča in nam letošnjo pomlad predstavlja njihov največji SUV do zdaj – novi SEAT Tarraco, z napredno tehnologijo, udobjem in vrhunskim dizajnom.
Napoved
19. april 2019
Logično nadaljevanje sodelovanja koncerna PSA in Toyote je Proace City. Slednji je z nekaj oblikovnimi prilagoditvami izdelan na osnovi tretje generacije Berlinga, na kateri sta istočasno nastajala tudi Peugeotov Rifter in Oplov Combo.
Napoved
18. april 2019
Corsa je na pragu nove generacije in ne glede na starost aktualne izdaje, je bila lani uvrščena med deset najbolje prodajanih avtomobilov v Evropi. Čez nekaj mesecev na trg prihaja nova generacija, ki bo, kot razkrivajo Oplovci, shujšala za več kot 100 kg.
18. april 2019
Na predvečer odprtja avtomobilskega salona v New Yorku so novinarji sešteli glasove in poleg glavne lovorike, razglasili še zmagovalce v posameznih kategorijah. Največ pozornosti je bil deležen električni Jaguar i-Pace.
Napoved
17. april 2019
Pri Audiju so dober teden po premieri dizelsko gnanih S6 in S7 Sportback, sporočili, da bosta z dizlom opremljeni tudi obe karoserijski verziji modela S5.
16. april 2019
Na salonu v Šanghaju znamka Lexus predstavlja svoj prvi luksuzni kombi za prevoz potnikov. Če je zunanja oblika kot znanstvena fantastika, potniška kabina precej bolj obeta.
16. april 2019
Tradicionalna izvedba maratona nadzora hitrosti ima med vozniki vedno večjo težo. To, da se vsaj na tisti dan spreminjajo navade voznikov, je dober obet za inštitucije, ki si prizadevajo umiriti promet.
15. april 2019
Na Otoku se prodaja Mercedes 500E, ki je bil v lasti igralca Rowana Atkinsona – dvakrat!
Šanghaj 2019
15. april 2019
Tudi Audi bo v Šanghaju predstavil svoj električni avto za brezemisijsko mestno uporabo.
15. april 2019
Avto, ki ga napovedujejo za letošnjo jesen, je bil pred nekaj dnevi povsem slečen ujet v eni od bavarskih garaž. Gre za različico M 135i, ki bo z novim dvolitrskim bencinskim motorjem hkrati tudi najzmogljivejša v ponudbi.
Predčasno
15. april 2019
Na salonu v New Yorku se čez nekaj dni prvič v živo predstavi Mercedesov odgovor na BMW X7. Objavljamo pobegle fotografije.
The Grand Tour
13. april 2019
V četrtek se je končala 17-letna zgodba oddaj, ki so jih ustvarjali Clarkson, May in Hammond.
13. april 2019
Po letu in pol odkar smo ga pospremili na slovenskih trg, so se šefi pri evropski Fordovi izpostavi odločili, da model Ka+ jeseni umaknejo iz ponudbe.
Se bo zdaj vendarle premaknilo?
13. april 2019
Angleški Autocar poroča, da naj bi se Mazdini razvojniki že ukvarjali z novo še hitrejšo verzijo nove Mazde3, a ta zdaj še nima zelene luči glavnih mož japonskega proizvajalca.
12. april 2019
Študija, ki so jo izvedli pri JD Power, razkriva, da si lastniki želijo predvsem tega, da bi lahko v avtomobilih uporabljali enake vrste asistentko, kot jo imajo doma.
Video namesto tiskovne konference
12. april 2019
Nekdanji šef naveze Renault-Nissan je po napovedi, da bo organiziral tiskovno konferenco, čez nekaj ur ponovno končal za rešetkami, kjer bo ostal vsaj še do 22.aprila. A mu je v vmesnem času uspelo posneti video, v katerem govori o razlogih za sodni pregon.
Napoved
12. april 2019
Prva vožnja po Mannhattnu je bila hkrati napoved za prvo javno premiero, ki se bo zgodila ob julijski visoki obletnici izstrelitve vesoljskega plovila Apollo 11, s katerim so astronavti dva dni kasneje pristali na luni.
Koncepti: Kia Habaniro
12. april 2019
Kia bo na salon v veliko jabolko pripeljala zanimiv koncept z zanimivim imenom.
1 / 876

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija