Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Polovica letošnje proizvodnje je že razprodana
Jaguar F-Type očitno postaja vroča žemljica, saj je iz tovarne sporočajo, da so za polovico njihove letošnje proizvodnje že našli kupca. In kot kaže tudi s preostalo polovico ne bodo imeli posebno težkega dela.
Peter Pirkovič Jaguar
4. junij 2013 | 7:49:35

Da je temu dejansko tako, je potrdil tudi Adrian Hallmark, šef znamke za globalni trg, ki obenem zadovoljno pravi, da so nas odzivom kupcev presenečeni. »Športni avtomobili letno v celoti predstavljajo okrog 75 tisoč primerkov, kar je 0,1 tržnega deleža celotne svetovne prodaje, in F-Type je avto, ki je ogromno doprinesel k prepoznavnosti naše znamke,« še doda Hallmark. Novi Jaguarjev športnik bo v letošnjem letu predstavljal od 15 do 20 odstotkov celotne prodaje, ki bo znašala okrog 60 tisoč vozil. Sredi prihodnjega leta se sedanjemu F-Typu pridružuje še kupejevska verzija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Zadnji komentarji
sam po drugi strani pa unih treh karizma ne nadomesti izpetih idej in manjka avtov
Mislim, da se producenti Top Geara malo preveč petelinijo, kaj vse zmorejo pripeljat v oddajo, ampak to še zd
Saj ni vw...😙

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali