Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Polovica letošnje proizvodnje je že razprodana
Jaguar F-Type očitno postaja vroča žemljica, saj je iz tovarne sporočajo, da so za polovico njihove letošnje proizvodnje že našli kupca. In kot kaže tudi s preostalo polovico ne bodo imeli posebno težkega dela.
Peter Pirkovič Jaguar
4. junij 2013 | 7:49:35

Da je temu dejansko tako, je potrdil tudi Adrian Hallmark, šef znamke za globalni trg, ki obenem zadovoljno pravi, da so nas odzivom kupcev presenečeni. »Športni avtomobili letno v celoti predstavljajo okrog 75 tisoč primerkov, kar je 0,1 tržnega deleža celotne svetovne prodaje, in F-Type je avto, ki je ogromno doprinesel k prepoznavnosti naše znamke,« še doda Hallmark. Novi Jaguarjev športnik bo v letošnjem letu predstavljal od 15 do 20 odstotkov celotne prodaje, ki bo znašala okrog 60 tisoč vozil. Sredi prihodnjega leta se sedanjemu F-Typu pridružuje še kupejevska verzija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija