Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dodge bo sponzoriral poslovilno turnejo rockerjev Mötley Crüe
Pred nekaj dnevi so člani kultne zasedbe Mötley Crüe napovedali, da se letos, po treh desetletjih obstoja, še zadnjič podajajo na turnejo. Z njimi bo tudi avtomobilski partner Dodge.
Peter Pirkovič
30. januar 2014 | 17:32:06

Turneja s pomenljivim naslovom Vseh slabih stvari je enkrat konec, se začne 2. julija v Michiganu in konča prihodnje leto izven ameriških meja. Na njihovih zadnjih koncertih bo kot gost zapel tudi  legendarni Alice Cooper, poleg njega pa bo svoj del promocije dobila tudi avtomobilska hiša Dodge.

Tim Kuniskis, šef znamke Dodge pravi, da sta bila brata Dodge precej razvpita, zato je povsem normalno, da so se pridružili turneji najbolj razvpite rockerske zasedbe vseh časov. Njihovo turnejo bodo povezali tudi z aktivnostmi praznovanja stote obletnice obstoja avtomobilov Dodge, ki jo sicer praznujejo prihodnje leto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija