Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V Rusiji odkrili skladišče ponaredkov motornih olj
Ruske oblasti so v zapuščenih stavbah nedaleč od Moskve pred nekaj dnevi odkrile ogromno izdelkov motornih olj, za katere se je izkazalo, da so ponaredki.
Peter Pirkovič
11. januar 2016 | 13:21:12

Tamkajšnja policija je sporočila, da je šlo za preprost recept ponarejanja motornih olj znanih oljarskih znamk Shell, Mobil, Elf, Castrol, BP, Elf, Liqui Moly z oznakami za točno določene znamke kot so BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Mazda, Nissan in GM. Plastično embalažo so ponarejevalci uvažali iz Belorusije, v opuščenih stavbah pa so ilegalni prebežniki za nekaj rubljev na dan lepili nalepke in pretakali nekakovostno motorno olje. V tem poslu, kjer je stala cela veriga ljudi (za rešetkami pa sta le dva), naj bi na leto zaslužili okrog 147 milijonov evrov, ponarejeni izdelki pa naj bi se znašli tudi izven ruskih meja. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija