Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Rahla prenova in nova različica za Jaguarja F-Type
Pri Jaguarju so po nekaj letih tišine športniki F-Type namenili nekaj novih oblikovnih potez in v ponudbo uvrstili različico 400 Sport Edition.
Peter Pirkovič
11. januar 2017 | 9:35:45

Prenova ni bila korenita. Ta zajema zgolj nove odbijače, malce spremenjene LED žaromete, novo multimedijo Touch Pro z novim HD zaslonom na dotik, ki premore hitrejše delovanje. Poleg tega ima omenjena multimedija tudi novo aplikacijo ReRun, izdelano v sodelovanju z GoPro, ki prikazuje sliko z vgrajene kamere in poleg tega v realnem času ponudi zanimive informacije vezane na hitrost, pozicijo stopalke za plin, delovanje menjalnika...

Kot že omenjeno so pri Jaguarju v ponudbo uvrstili tudi novo različico F-Type 400 Sport Edition, ki ima vgrajen 400-konjski trilitrski V6 motor, temu primerno pa so dodatno naredili izboljšave na podvozju, ter avto opremili z izboljšanimi zavorami in 20-palčnimi platišči. Ostala ponudba ostaja enaka kot do zdaj.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Zadnji komentarji
Koliko procentualno avta stane prozivodnja je velik vprašaj, vem pa kaj misliš, pa vseeno. v BMW-ju za 50 tiso
Lahko. Kot prvo moram povedati da zame osebno noben avto ni vreden tega denarja. Ampak zakaj je ta toliko vred
Večino takšnih primerkov je s tablico LJ. Ti imajo res toliko opravkov sami s seboj, da ne morejo še nakazovat

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali