Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pri Jaguarju pričeli s proizvodnjo modela I-Pace
Prvi eksemplarji električnega SUV-ja bodo svoje lastnike v Evropi dobili konec letošnjega leta, v čezlužju pa bodo s prodajo pričeli v drugi polovici prihodnjega leta.
Marko Hanželič
17. junij 2017 | 10:10:47

Konceptni I-Pace se je javnosti predstavil šele pred slabim letom v Los Angelesu, zdaj pa je že napočil čas za serijsko proizvodnjo, za katero so zadolženi pri Magni Steyr v Gradcu. Prve primerke bodo pri Jaguarju v prodajne salone svojih prodajalcev poslali takoj po frankfurtskem salonu letos jeseni, v ZDA pa bo I-Pace na voljo z oznako modelnega leta 2019.

Pri Jaguarju so razložili, da je kratek čas od koncepta do serijske proizvodnje posledica skupnega razvoja s podjetjem Magna, saj je avstrijsko-kanadski koncern sodeloval pri celotnem procesu in zato hkrati pripravil vse potrebno za pričetek serijske proizvodnje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911 | 17.6.2017 11:00:07
Lahko bi napisali še to "malenkost",da gre za električarja...
skrivo | 17.6.2017 23:42:49
Super električar, pa še lep je! Kdo si bi mislil, da bo Jaguar postal prvi konkurent Tesli.....vsa čast! Nemško sveto trojico je lahko še kako sram!

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija