Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ugibanja
Je to prvi Polestar?
Še pred uradno premiero, ki se bo zgodila čez štiri dni, se je na spletu pojavila fotografija, ki morda že razkriva podobo novega super hitrega hibrida.
Peter Pirkovič Instagram
13. oktober 2017 | 10:52:12

Polestar, ki je večino svoj let preživel v tesnem sodelovanju s švedskim Volvom, je pred kratkim stopil na samostojno pot in bo zdaj javnosti predstavil svoj novi izdelek. A vendarle bo to avto, ki bo imel močne Volvove gene, saj gre verjeti, da je to pravzaprav izboljšana verzija Volva Concept Coupe iz leta 2013, vanj pa so Polestarjevi mojstri namestili hibridno tehniko iz XC90 T8, ki bojda razvija 600 konjev. Več bo znanega v torek.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
911
Malo obrneš znak pa dobiš Citroena, me zanima kako jim bo tole ratalo na "grilu" skupaj spacat. Mislim, tudi AMG na svoj model nalima zvezdo, halo tili pa mislijo da bodo svet v kontra premaknil. No prodaja okrog 100 enot letno jim ne uide, ko bodo pa Kitajci ugotovili kako so jih nategnili in zapravili njihov denar z brezveznim eksperimentiranjem, bodo pa brž kot ne znamko ogasnili, odgovorne pa nagnali.
13.10.2017 12:49:10
jjs
Seveda, PSA je Polestarju prodal pravice do uporabe starega Citroenovega logotipa, pa naj ga mešajo, kakor vedo in znajo. Se pa tudi meni zdi, da bo znamka bolj kratkega daha.
13.10.2017 22:04:05

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija